Núria Mohedano: "No torn a Mallorca en la meva vida"
Connect with us

Vist a les xarxes

Núria Mohedano: “No torn a Mallorca en la meva vida”

Núria Mohedano: "No torn a Mallorca en la meva vida"

La jove, a través del seu compte de Twitter, expressa la situació que aquesta vivint aïllada en l’hotel Covid de Palma

Núria Mohedano és una de les molts estudiants que va venir a Mallorca a passar uns dies d’oci, fins que la cosa va arribar a complicar-se amb l’assumpte dels contagis entre els grups de joves i el Govern va decidir prendre mesures severes per a evitar la propagació de contagis entre els residents.

La jove, a través del seu compte de Twitter, expressava en aquestes últimes hores la situació que aquesta vivint aïllada en un hotel de Mallorca. Ha declarat que no tornarà mai més a l’illa i que dur demanant 3 dies pel nom del positiu “pel qual estic ficada en un hotel Covid i ningú me’l dóna. Fins i tot donant negatiu no em deixen anar-me‘n i fer quarantena a Còrdova”.

Ha rebut comentaris de tota mena. Entre ells, una usuària li ha recordat que no poden facilitar-li el nom del positiu perquè és confidencial, a més de dir-li “que hagis donat negatiu no significa que estiguis lliure de ser positiu demà. Has de fer la teva quarantena on et trobis en aquest moment. No pots agafar un avió o qualsevol altre mig transport amb altres persones”.

En canvi, uns altres li recomanen que denunciï la situació “per segrest o detenció il·legal, així com d’obligar-te a sotmetre’t a una prova sense el teu consentiment”.

Alguns usuaris li recomanen que denunciï la situació “per segrest o detenció il·legal”

Altres usuaris també li suggereixen demandes judicials per part dels pares “és l’única via. Si no hi ha contacte estret no hi ha ni que fer PCR. La llei és clara la resta és abús policial”.

La mateixa Núria Mohedano també es queixa que “ningú ens informa de res, i quan cridam per a preguntar, fins ens pengen, ningú sap res. Hem perdut un vol i ara el que agafem ens l’hem de pagar, ja havent pagat un. Em van dur aquí (es refereix a l’Hotel Covid) enganyada i a la força”.

Una altra usuària va respondre als seus comentaris de la següent forma: “És que no sé qui vos va dir de venir. Ha estat una vergonya. Tots els residents sense poder dormir. Vós heu passat quatre pobles”.

“És que no sé qui vos va dir de venir. Ha estat una vergonya. Tots els residents sense poder dormir. Vós heu passat quatre pobles”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com