Connect with us

Comunitat

El Pi exigeix responsabilitats polítiques pel macrobrot que afecta els estudiants de fora

El Pi exigeix responsabilitats polítiques pel macrobrot que afecta els estudiants de fora

La formació ha demanat la compareixença de la presidenta del Govern al Parlament i considera que “han fallat molts protocols, no només els sanitaris”

El Pi ha exigit aquest dilluns responsabilitats polítiques pel macrobrot de contagis que afecta estudiants de la península.

La formació ha reclamat la compareixença de la presidenta del Govern, Francina Armengol, en seu parlamentària perquè doni explicacions de què ha passat.

El president, Antoni Amengual, ha deixat clar que “no pot ser que pels interessos econòmics de quatre promotors de festes sense escrúpols ens carreguin la feina i l’esforç dels darrers mesos de molts empresaris i de la societat illenca per tenir una situació òptima per poder rebre turistes.”

Segons Amengual, “aquest no és el tipus de turisme que volem per les nostres illes, sinó tot el contrari i s’han de prendre mesures al respecte per evitar que torni a produir-se”.

El president d’El Pi també ha apuntat que “hem patit les restriccions més estrictes de tot l’estat i ara que s’estava encaminant la temporada es detecta aquest macrobrot causada per quatre desaprensius i per la manca de controls de les institucions corresponents.”

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència