Connect with us

Comunitat

Balears imposa mesures per a tots els grups superiors a 20 persones

Hauran de presentar una PCR negativa feta 48 hores abans de la seva arribada o a tenir la pauta completa de vacunació

Nova normativa aprovada en Consell de Govern aquest dilluns sobre els viatges de grups organitzats. Els grups superiors a 20 persones hauran de presentar PCR negativa (un màxim de 48 hores abans d’arribada) o amb la pauta completa de vacunació als ports i aeroports de les Illes per allotjar-se a l’arxipèlag. S’exceptuen els grups d’esdeveniments autoritzats, congressos i competicions i entrenaments esportius.

Segons la darrera actualització de les dades del macrobrot originat en viatges de final de curs a Mallorca, augmenten a 249 els joves de quatre territoris de l’estat que romanen aïllats a l’hotel Bellver Palma. Tres d’aquests estudiants van fugir dia passat i s’ha activat un protocol d’emergències sanitàries per localitzar-los.

El Consell de Govern també ha decidit aquest dilluns prorrogar les darreres mesures per frenar i controlar l’expansió de la COVID-19, aprovades el passat dia 18, per les quals s’estableixen els nivells d’alerta sanitària que s’han d’aplicar a cada una de les illes. Estaran en vigor fins a les 00:00 hores de dia 11 de juliol.

Aquest acord entrarà en vigor amb la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears i estarà vigent fins el 31 de juliol de 2021, moment en què s’haurà de revisar si es prorroga o no.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència