Tres estudiants de fora diuen sentir-se "segrestades" en un hotel de Mallorca
Connect with us

Què es diu a les xarxes

Tres estudiants de fora diuen sentir-se “segrestades” en un hotel de Mallorca

Tres estudiants de fora diuen sentir-se "segrestades" en un hotel de Mallorca

Després de les mesures anticovid posades en marxa pel Govern per a intentar evitar la propagació de contagis

Tres joves estudiants del Col·legi Compañia de María de San Fernando de Cadis, que des del passat dia 24 de juny, es troben a Mallorca amb motiu d’un viatge de fi de curs, han denunciat a través de les xarxes socials sentir-se “segrestades” per les autoritats en un hotel situat en la zona de s’Arenal, on romanen sense poder moure’s als pocs dies de la seva arribada. Tot això a conseqüència de les mesures anticovid posades en marxa pel Govern després de declarar-se diversos brots de contagis entre estudiants de la Peninsula que haurien visitat l’illa les últimes setmanes.

Segons han comptat també els propis alumnes en diversos vídeos difosos, se’ls ha proposat el trasllat a l’Hotel Palma que el Govern té habilitat en el Passeig Maritimo de Palma, amb la finalitat que siguin aïllats, però s’han negat.

També denuncien que altres clients de l’hotel on es troben allotjades, joves com ells però de nacionalitat estrangera, sí que estan podent sortir de les habitacions i fent ús de les instal·lacions de l’establiment turístic com les piscines sense la necessitat de dur mascareta.

El testimoni en qüestió ha donat peu a nombrosos comentaris entre els propis usuaris de Twitter. Mentre @pablomorillah diu que “aquestes nines són el clar exemple de per què no hauria d’haver arribat ni un sol estudiant d’Espanya a Mallorca. Quines inconscients”, uns altres es demanen si la situació que denuncien s’ajusta a la legalitat, “després d’haver sortit amb test negatius i els tenen custodiades en un hotel per a traslladar-los a una planta covid d’hospital. Sense símptomes i sense proves”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència