Connect with us

Comunitat

“No conec al senyor Cursach, no l’he vist en la meva vida”

L’exregidor i exdiputat del PP ha declarat aquest dijous davant del jutge que la testimoni protegida número 31 “menteix” i ha negat els fets

L’exregidor i exdiputat del PP ha declarat aquest dijous davant del jutge que la testimoni protegida número 31 “menteix” i ha negat els fets: “No conec al senyor Cursach, no l’he vist en la meva vida” L’exregidor i exdiputat del PP, Álvaro Gijón, que ha declarat aquest dijous davant del jutge instructor del ‘cas Cursach’, ha assegurat que la testimoni protegida número 31 “menteix” i ha negat els fets: “No conec al senyor Cursach , no l’he vist en la meva vida “.

Gijón ha participat en un acarament amb aquesta testimoni per al qual, segons ha explicat, no estava avisat. “M’ha dit (la testimoni) que jo havia anat a un prostíbul, li he contestat que em digui les dates i m’ha respost que no les té apuntades en el seu dietari. Així com em puc protegir? Són contradiccions una darrere l’altra “, ha assegurat visiblement molest.

Després Gijón ha declarat durant uns cinc minuts, l’ex cap de la Policia Local, Joan Mut, i també ha negat tots els fets. Després d’ell, ha entrat l’expresident del PP de Palma, José María Rodríguez que ha declarat que ni fuma, ni beu, ni s’ha drogat mai. És més, assegura que ha aportat al jutge anàlisis clíniques per provar que el que diu és cert.

Són tendència