Connect with us

Actualitat

El testimoni d’un ‘negacionista’ que diu haver ingressat per la Covid-19 a l’Hospital de Manacor

El testimoni d'un 'negacionista' que diu haver ingressat per la Covid-19 a l'Hospital de Manacor

Dani Poyato, mitjançant un vídeo compartit en determinades xarxes socials, creu haver superat el virus gràcies al diòxid de clor o CDS

Es tracta d’un vídeo que en aquestes últimes hores està sent molt compartit en determinades xarxes socials. L’autor diu dir-se Dani Poyato, i el passat 14 de juny va ingressar a l’Hospital de Manacor (primer diu de Palma de Mallorca), després d’un diagnòstic positiu “bastant sever” per la Covid-19.

En aquest enregistrament, abans d’explicar la seva experiència, destaca el bon tracte rebut per part del personal sanitari de l’Hospital de Manacor.

Després d’això, diu haver sofert episodis de febre de fins a 40 graus a conseqüència del contagi. No especifica si va ser durant el contagi o bé avui dia, estar prenent paracetamol, “una espècie de codeïna” per a la tos, Fluimucil, i que el mateix dia del seu ingrès li va ser administrada la cànula nasal de l’oxigen.

Això, compte l’afectat, que li va succeir dilluns passat, dia 14 d’aquest mes. Va estar rebent durant dos dies el tractament mèdic exposat anteriorment, fins que el tercer dia li va arribar a la seva pròpia habitació un petit envàs de vidre, conegut com a CDS, “el precursor del qual va ser un tal Andreas Kalcker“, que li va ser remès per un conegut seu.

Explica que va començar a consumir aquest producte (la composició del qual curiosament sembla que desconeixia) , però que no va suposar un impediment perquè comencés a prendre-ho, al marge de la medicació que li va ser prescrita en el mateix Hospital. Unes hores després, explica que, la majoria dels símptomes inicials provocats pel contagi van desaparèixer per complet. També va deixar de prendre, diu, els fàrmacs industrials.

El seu testimoni ve a reforçar les tesis defensades per molts dels negacionistes, que diuen que la solució contra el coronavirus és el diòxid de clor o CDS, un producte que el supòsit investigador Andreas Kalcher, ha declarat que prové del MMS o clorito de sodi. Ara mateix, no existeix cap prova oficial que demostri que aquest preparat o també anomenat CDS serveixin de remei contra la COVID-19.

Collado, que en cap moment es declara negacionista, diu que només pretén divulgar la seva experiència i les bondats d’un preparat suposadament ‘miraculós’, que algunes fonts informatives destaquen que pot arribar a ser perillós. Va ser tractat fa uns dies a l’Hospital de Manacor, però compte que el remei li va arribar de la divina providència, segons la seva versió dels fets.

Són tendència