Connect with us

Actualitat

Algaida habilita una línia d’ajudes destinades a estudiants de famílies afectades per la crisi sanitària

Algaida habilita una línia d'ajudes destinades a estudiants de famílies afectades per la crisi sanitària

66 famílies del municipi rebran una ajuda de 81,73 € per fill o filla

Fins a 104 nins i nines es beneficiaran de la línia d’ajudes destinades a famílies del municipi amb fills matriculats en el curs 2020-2021 en Infantil, Primària, Secundària, Batxiller i Grau Mitjà, a la qual l’Ajuntament d’Algaida ha destinat 8.500 € en el marc de les diferents iniciatives per a fer front a la Covid-19. Així, 66 famílies rebran una ajuda de 81,73 € per fill o filla.

Per tal de poder accedir a aquestes ajudes, algun dels dos pares s’havia de trobar en situació de vulnerabilitat econòmica i/o social, estar desocupat o haver resultat afectat per un ERTO o un cessament total o parcial de l’activitat laboral a causa de la Covid-19.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Algaida, Maria Antònia Reinés, ha explicat que aquesta línia de subvencions “és la manera que des de l’Ajuntament d’Algaida intentam alleugerir la càrrega a les famílies que s’han vist afectades per la Covid-19 en el procés d’escolarització dels infants”.

La convocatòria actual preveu una partida màxima de 8.500€. En aquest sentit, Reinés apunta que “pròximament es tornarà a reunir l’equip de govern i de cara al mes de setembre no descartam obrir una nova convocatòria de subvencions en aquesta mateixa línia sempre de la mà dels Serveis Socials i segons com evolucioni la situació de la Covid-19”.

Cal recordar que enguany aquestes ajudes se sumen a les que atorga l’Ajuntament d’Algaida des de fa anys per al transport escolar a l’IES Llucmajor (12.000 €) i també les beques per a estudiants universitaris i de grau superior a la qual es destinen 17.000 € anuals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència