Connect with us

Vist a les xarxes

Una trentena d’estudiants d’Elx resulten contagiats després d’un viatge de final de curs a Mallorca

Balears registra dos morts per coronavirus en un dia

Durant la seva estada a l’illa, van conviure amb estudiants d’altres territoris, que també han notificat brots a Sanitat, després de celebrar diverses festes i activitats lúdiques

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha notificat en aquestes últimes hores un brot de coronavirus en un viatge de final de curs de batxillerat que afecta, de moment, a 32 estudiants de diferents instituts d’Elx, tan públics, concertats com a privats.

Els estudiants van viatjar en ferri el passat 12 de juny a Mallorca, on van estar fins al 18 de juny. Durant el viatge, van conviure amb estudiants d’altres territoris de l’estat, que també han notificat brots al Ministeri de Sanitat, després de celebrar diverses festes i activitats lúdiques.

A la tornada alguns d’ells van mostrar símptomes compatibles amb la Covid-19 i se’ls va fer la prova PCR. El departament de Sanitat de la GV continua en aquests moments amb la investigació del brot i el seguiment de contactes.

La darrera actualització de la situació sanitària a la comunitat valenciana ha evidenciat una pujada de la incidència, que s’ha situat en 45,34 casos per cada 100.000 habitants, 6,15 punts més que fa una setmana.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com