Connect with us

Vist a les xarxes

En Llibertat

En Llibertat

Els nou líders independentistes han sortit aquest dimecres de la presó, després de l’indult concedit pel govern espanyol

Els nou dirigents independentistes catalans indultats pel govern espanyol han abandonat aquest dimecres les seves respectives presons. El Tribunal Suprem n’ha ordenat l’excarceració immediata aquest dimecres al matí, després que el govern de l’estat els hagi concedit els indults apel·lant a “raons d’utilitat pública”.

Després que els indults s’hagin publicat al BOE, la Sala Penal ha dirigit un escrit a cadascuna de les presons perquè posessin en llibertat els condemnats. Carme Forcadell, Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Dolors Bassa, Joaquim Forn, Jordi Turull i Raül Romeva han sortit dels centres penitenciaris a les 12 del migdia.

Desenes de persones s’han aplegat a l’exterior de la presó per donar suport als líders independentistes amb pancartes de suport, crits i aplaudiments.

Tots ells han tingut paraules de record per al conjunt de “represaliats”, en particular per als “exiliats” i han coincidit en assenyalar de diferents maneres que la presó no ha canviat gens les seves conviccions independentistes.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com