Connect with us

Actualitat

Nous contenidors de matèria orgànica en les barriades de Sa Torre, Son Fangos i ses Tapereres

Nous contenidors de matèria orgànica a les barriades de Sa Torre, Son Fangos i ses Tapereres de Manacor

Els informadors ambientals de l’Ajuntament de Manacor han atès les consultes dels veïnats durant les tres últimes setmanes

L’Ajuntament de Manacor continua amb la implementació progressiva del sistema de recollida de matèria orgànica a tot el municipi i que preveu que sigui completa el mes que ve de setembre amb la instal·lació de fins a 400 contenidors marrons. El departament de Medi Ambient ha instal·lat 70 nous contenidors marrons de FORM (Fracció Orgànic Residu Municipal) al barri de sa Torre de Manacor, concretament a la zona compresa entre el passeig de l’Estació, avinguda del Tren i mossèn Alcover, ronda del Port, ronda Felanitx, a la barriada de Son Fangos i ses Tapereres.

Els informadors ambientals de l’Ajuntament de Manacor han atès durant prop de tres setmanes els veïnats d’aquests barris, han repartit les més de 600 targetes que ja s’havien sol·licitat i han ajudat a tramitar-ne de noves. El punt informatiu habilitat a la plaça de sa Torre hi serà fins aquest divendres de 10 h a 13 h i de 16 h a 19 h.

El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, ha manifestat la seva satisfacció amb l’acceptació social d’aquesta implantació progressiva de la recollida de matèria orgànica.

Són tendència