Connect with us

Actualitat

Denuncien “l’estat deplorable” del dipòsit d’aigua municipal de Felanitx

Denuncien "l'estat lamentable" del dipòsit d'aigua municipal de Felanitx

El Bloc recorda que “encara resten pendents arreglar les deficiències que inspecció de Salut va detectar el mes de juliol de 2020

El dipòsit per aigua de consum humà de la xarxa pública de Felanitx es troba en un estat lamentable de conservació, brutor i herbes. Així ho ha denunciat el Bloc per Felanitx en un comunicat. A la mateixa denúncia, també es fa constar que “la inspecció que la Conselleria de Salut va dur a terme el mes de juliol de 2020 ja va determinar aquestes deficiències que avui en dia encara no s’han resolt”.

Lamenten “la presència de vegetació i herbes als voltants del dipòsit quan el perímetre de seguretat d’aquests tipus d’infraestructures ha d’estar en perfecte estat de pulcritud.
També crida molt l’atenció el crui a la cara nord del dipòsit que fa que aquest perdi aigua constantment. Aquesta aigua acaba a la via pública i genera l’aparició de vegetació i fongs a les parets dels dipòsits”.

Recorden que també s’havien d’executar “millores en les tapadores, posar teles contra els mosquits als forats de ventilació i treure tot el material d’obra i reparacions antigues que encara són allà”, diu la denúncia. Consideren que “aquesta deixadesa, la falta de neteja i d’implicació per part de l’equip de govern no només poden acabar amb una sanció econòmica sinó que és un perill per a la salut pública”.

“Aquesta deixadesa, la falta de neteja i d’implicació per part de l’equip de govern no només poden acabar amb una sanció econòmica sinó que és un perill per a la salut pública”, segons el Bloc

Segons el portaveu del Bloc per Felanitx, Miquel Lluís Mestre, ha manifestat que “el batle Monserrat, la senyora Soler i el senyor Aznar no hi tendrien ca seva en les condicions deplorables que tenen el dipòsit d’aigua municipal”.

Denuncien "l'estat lamentable" del dipòsit d'aigua municipal de Felanitx

Consideren que “aquesta deixadesa, la falta de neteja i d’implicació per part de l’equip de govern no només poden acabar amb una sanció econòmica sinó que és un perill per a la salut pública”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència