Jornada d'educació viària per a més d'un centenar de nins i nines dels centres educatius d'Artà
Connect with us

Societat

Jornada d’educació viària per a més d’un centenar de nins i nines dels centres educatius d’Artà

Jornada d'educació viària per a més d'un centenar de nins i nines dels centres educatius d'Artà

Dissabte tindrà lloc un passeig cicloturístic d’Artà a la Colònia, organitzat per l’Ajuntament i el Club Ciclista Artanenc

L’Ajuntament d’Artà i el Club Ciclista Artanenc han organitzat, en col·laboració amb el Consell de Mallorca, una jornada d’educació viària per a l’alumnat de quart d’educació primària dels centres d’Artà i de la Colònia. L’acció, celebrada la setmana passada en dues sessions, va ser impartida pel tècnic d’esports de l’Ajuntament. Es repassaren les senyals de trànsit i quines són les bones pràctiques que s’han de tenir en compte per circular en bicicleta.

Passeig cicloturístic per a famílies

Per altra banda, el Club Ciclista Artanenc ha organitzat per a aquest dissabte, 26 de juny, un passeig cicloturístic en família entre Artà i la Colònia de Sant Pere. El punt de trobada serà la plaça de Joan Ginard Ferrer (bar Almudaina), a les 9.30 h. El recorregut arribarà fins a la Plaça Bassa den Fasol i la tornada serà lliure (el Club facilitarà el transport de bicicletes). A la Colònia de Sant Pere hi haurà galletes, fruita i aigua per tots els participants. És obligatori dur casc, i les persones menors de 16 anys han de venir acompanyades d’una adulta. És necessari inscriure’s prèviament al telèfon 608 936 367.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència