El Govern preveu relaxar les restriccions en l'oci nocturn a partir de la setmana que ve
Connect with us

Comunitat

El Govern preveu relaxar les restriccions en l’oci nocturn a partir de la setmana que ve

El Govern preveu relaxar les restriccions en l'oci nocturn a partir de la setmana que ve

Així ho ha reconegut la presidenta del Govern, Francina Armengol en una entrevista en el programa ‘Hoy por hoy’ de la Ser

La presidenta del Govern, Francina Armengol, en una entrevista en el programa ‘Hoy por hoy’ de la Cadena Ser ha destacat aquest dimarts que la situació sanitària és bona en el conjunt del territori, ja que les illes, ha declarat, acumulen més de quatre mesos amb una incidència per sota dels 100 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies. Per això, divendres que ve, el Govern preveu  que es pugui prendre la decisió de relaxar les restriccions en l’oci nocturn i que es faci de manera segura encara que es mantindran requisits com la mascareta en interiors i separar la zona de consumició.

Armengol ha assegurat que es preveu una bona temporada turística, ja que Balears es va fixar col·locar-se en una bona posició sanitària per a posicionar-se millor. També ha destacat que les illes són el territori de tot l’estat amb més turisme internacional.

Tot i que la temporada comença tard, Armengol confia a poder allargar-la després de l’estiu, gràcies a la diversificació de mercats, ja que malgrat les restriccions al Regne Unit que està provocant la caiguda en picat d’aquest turista, Alemanya està en auge així com altres mercats com l’italià o francès i confia en fidelizar, també als viatgers espanyols.

Són tendència