Connect with us

Actualitat

Les platges de Manacor romandran tancades durant la Nit de Sant Joan

Així ho estableix el decret signat avui mateix pel batle, Miquel Oliver

Les platges del municipi de Manacor tancaran aquest dimecres 23 de juny des de les 20 hores del capvespre i fins a les 6 del matí del dijous 24. Així ho estableix el decret signat pel batle de Manacor, Miquel Oliver,  per tal d’evitar concentracions de persones en motiu de les festes de Sant Joan i complir amb les mesures sanitàries per fer front a la Covid-19.

“Hem fet un esforç molt gran per combatre el virus i ara no és moment de tirar-ho tot per terra”, ha declarat el batle de Manacor, qui espera que “l’any que ve ja sí que poguem celebrar aquesta i les demés festes, però ara hem de fer un darrer esforç perquè tot el que hem fet fins ara no sigui de bades”.

La Policia Local controlarà les platges del municipi i s’establirà un dispositiu especial de vigilància. La Junta Local de Seguretat que s’ha celebrat aquest dimarts matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor i que ha comptat amb la presència de la delegada del govern espanyol, Aina Calvo, a més de representants de tots cossos policials, ha abordat aquesta qüestió. L’Ajuntament de Manacor ha sol·licitat la coordinació dels cossos de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil per a dur a terme amb èxit aquesta mesura.

L’Ajuntament de Manacor, mitjançant una nota de premsa, agraeix la col·laboració i la comprensió de la ciutadania.

platges de Manacor

Les platges del municipi de Manacor tancaran aquest dimecres 23 de juny des de les 20 hores del capvespre i fins a les 6 del matí del dijous 24.

Són tendència