Connect with us

Comunitat

Javier Arranz: “Les mascaretes no desapareixen del tot”

Finalment, l'ús de la mascareta a Balears serà obligatori a partir d'aquest dilluns

Segons les últimes dades facilitades per Salut, la situació epidemiològica a les Illes continua sent estable

El portaveu del Comitè de Malalties Infeccioses, Javier Arranz, ha explicat aquest dilluns en roda de premsa que la situació epidemiològica a les Illes, “continua sent estable, amb una petita desacceleració en el nombre de contagis, respecte a la setmana passada”.

Balears ha registrat aquest passat cap de setmana, 98 casos positius i 104 altes. La pressió hospitalària ha pujat amb 28 ingressats. La major part de les infeccions s’han donat a Mallorca (75).

Arranz també ha reconegut que la variant índia va guanyant terreny a les Illes, malgrat que la britànica continua sent la majoritària, però cada vegada menys. 1 de cada 10 casos seqüenciats en el laboratori de Microbiologia de Son Espases pertanyen a la nova variant índia.

A partir d’aquest pròxim dissabte, l’ús de la mascareta ja no serà obligatòria a l’hora de moure’s pel carrer. Així i tot, Arranz ha recordat que les mascaretes no desapareixen del tot i continuarà sent necessària per a poder entrar a les botigues, anar a un centre de salut o a un cinema, per posar alguns exemple.

La variant índia va guanyant terreny a les Illes, malgrat que la britànica continua sent la majoritària, però cada vegada menys

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com