Maria Ferragut Reus, metgessa de l'Hospital de Manacor: "Ningú ens podia explicar com s'havia d'actuar"
Connect with us

Oci i Cultura

Maria Ferragut Reus, metgessa de l’Hospital de Manacor: “Ningú ens podia explicar com s’havia d’actuar”

Maria Ferragut Reus, metgessa de l'Hospital de Manacor: "Ningú ens podia explicar com s'havia d'actuar"

Els sanitaris donen el sus a les festes de Sant Joan a Son Servera

Son Servera ha recuperat enguany, dins de les possibilitats que el moment actual ens permeten, recuperar l’esperit més popular de les festes patronals.

Les festes han començat aquest divendres, amb la lectura del tradicional pregó que de manera excepcional s’ha celebrat en un indret diferent del que sol ser costum per raons de seguretat: s’ha celebrat, a les 20 hores, davant del Teatre La Unió. L’encarregada ha estat Maria Ferragut Reus, metgessa de la Unitat d’Hospitalització Domiciliària de l’Hospital de Manacor i que escoltada per la resta de companys de feina ha posat la veu als sanitaris serverins.

Fent un repàs al seu dia a dia durant aquest any, amb la incertesa d’una malaltia i unes circumstàncies desconegudes per a tothom, Ferragut ha explicat la realitat que visqueren els sanitars i com la por es convertí en protagonista: “Ningú ens podia explicar com s’havia d’actuar”, ha explicat la metgessa.

No ha faltat un record per a totes les víctimes no només de la pandèmia sinó d’aquest any en general que “ha estat un any trist i solitari per morir”.

Un pregó emotiu, però alhora esperançador que ha recordat tot allò que hem viscut i tot el que ja hem superat i que també ens ha recordat les onades de solidaritat que la pandèmia ha duit amb ella, “els brots verds” com ho ha anomenat Ferragut.

Finalment, el pregó ha acabat amb algunes reflexions necessàries perquè no torni a passar una situació com la viscuda. Consens polític, consolidació de l’estat de benestar i compromís social.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega d’una placa feta amb fusta natural amb un aplaudiment i un gràcies gravat en ella. Un agraïment compartit per tot el poble de Son Servera a aquest col·lectiu i a la seva gran tasca durant tota la pandèmia.

Un agraïment i un reconeixement públic a la tasca dels professionals sanitaris durant tota la pandèmia.

Són tendència