Neix 'Artà Centre de Creació Contemporània (ACCC)'
Connect with us

Oci i Cultura

Neix ‘Artà Centre de Creació Contemporània (ACCC)’

Neix 'Artà, Centre de Creació Contemporània (ACCC)'

Amb la intervenció pictòrica ‘Quadern de Bitàcola’, del pintor i fotògraf Vítor Mejuto, aquest dissabte al carrer de Santa Catalina

El departament de Cultura de l’Ajuntament d’Artà presentarà aquest dissabte el seu nou projecte ‘Artà, Centre de Creació Contemporània (ACCC)’, amb la intervenció pictòrica ‘Quadern de Bitàcola’, del pintor i fotògraf Vítor Mejuto, a partir de les 10 del matí al carrer de Santa Catalina.

El projecte ACCC gira al voltant de la idea de relacionar i enllaçar artistes contemporanis amb la ciutadania a partir d’exposicions, intervencions, instal·lacions, performances, tallers experimentals, trobades, conferències i classes magistrals que es duran a terme periòdicament en diferents espais públics del municipi.

L’acció de Mejuto serà la primera que es realitza oficialment sota els paraigües de l’ACCC, però aquest projecte ja està en marxa des de la setmana passada, quan englobà les actuacions de Regina José Galindo, Verónica Ruth Frías, Laia Ventayol i Damià Vives en el marc del Cool Days Festival. L’ACCC preveu també la participació de l’artista Soledad Sevilla, Premi Nacional d’Arts Plàstiques l’any 1993 i Premio Velázquez en el 2020. La seva intervenció encara no té una data confirmada.

La Regidoria de Cultura ha comptat amb l’assessorament tècnic de Fernando Gómez de la Cuesta, a l’hora de tirar endavant amb aquest ambiciós projecte cultural.

L’ACCC preveu també la participació de l’artista Soledad Sevilla, Premi Nacional d’Arts Plàstiques l’any 1993 i Premio Velázquez en el 2020

Són tendència