Connect with us

Comunitat

Balears suma un nou mort per la Covid-19

Emergències Balears

Es tracta d’una persona de 72 anys que va morir aquest dimecres en l’UCI d’un hospital de Mallorca

La Conselleria de Salut ha diagnosticat 25 nous casos de la covid-19 en les últimes 24 hores i ha notificat una mort més, que eleva a 844 la xifra total de defuncions a les illes des que va començar la pandèmia.

Segons ha informat el departament de Salut, l’última víctima mortal del coronavirus era una persones de 72 anys que va morir aquest passat dimecres en l’UCI d’un hospital de Mallorca.

Ara mateix hi ha 26 persones hospitalitzades a Balears per la de covid-19 dels quals vuit estan en vigilància intensiva, el mateix número que el dia anterior, i 18 són atesos en planta.

La taxa de positivitat de les 3.205 proves diagnòstiques realitzades el dimecres és de 0,78% i el número total d’infectats atesos pel Servei de Salut se situa en 569.

En les últimes hores Atenció Primària ha donat d’alta a 47 persones que han superat la infecció i tres pacients de laa covid-19 han sortit de l’hospital.

Dels 25 nous casos diagnosticats, 13 s’han registrat a Mallorca, on hi ha 15 hospitalitzats, 7 d’ells en vigilància intensiva, i 382 malalts romanen en els seus domicilis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència