Connect with us

Manacor

L’Ajuntament de Manacor confirma l’ampliació del col·legi de Ses Comes el 2018

El consistori manacorí s’adjudica l’impuls dels canvis en les normes subsidiàries que han fet possible aquesta millora

La regidora d’Educació, Catalina Riera, juntament amb el president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila i la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà van anunciar en roda de premsa l’ampliació del col·legi de Ses Comes prevista per 2018. Així, Riera va confirmar que la Conselleria d’Educació i el Govern han previst aquesta modificació per l’any que ve, i que per tal de poder dur-la a terme, l’Ajuntament ha impulsat canvis en el Pla General i també ho faran a les normes subsidiàries en el cas que sigui necessari.

Riera ha volgut fer ressò en la feina de l’Ajuntament per a aconseguir aquest objectiu després del conflicte creat entre el Govern i Més-ERC, que va presentar una moció a la Junta de Districte demanant aquesta ampliació. Una moció, que segons Riera; “arriba tard”.

Així mateix, la regidora va afirmar no entendre que “el regidor de MÉS-Esquerra, Sebastià Llodrà, hagi intentat confondre la ciutadania amb informacions falses a les xarxes socials i hagi provocat un clima nociu que ha envaït pares, mares i alumnes de Ses Comes”, ha explicat Riera.

“No m’agraden les mentides i sempre m’he resistit a utilitzar l’educació per fer política d’aparador, que és la que no beneficia ningú”, ha afegit Riera

Amb tot, aquesta ampliació suposarà la integració de la plaça de Ses Comes a l’equipament educatiu que ja és l’escola. També es preveu que les escoles de Sa Torre i Simó Ballester s’amplin en els propers anys.

Són tendència