Connect with us

Actualitat

Denuncien les restriccions que Manacor manté en determinats espais públics i municipals

Denuncien les restriccions que l'Ajuntament de Manacor manté en determinats espais públics i dependències municipals

Al fet que es continuï impedint l’ús dels vestuaris de les instal·lacions esportives, ara se suma el tancament del Parc de Na Molla i la negativa a que l’Auditori i el Teatre siguin utilitzats per a determinades activitats

Les mesures restrictives que ara mateix continua mantenint el govern municipal de l’Ajuntament de Manacor en determinats espais públics, així com en determinades instal·lacions esportives, estan sent motiu de queixa i denúncia per part dels grups de l’oposició en aquestes últimes hores.

Aquestes situacions van centrar bona part de les queixes i preguntes que PP i El Pi van traslladar als responsables polítics de l’equip de govern en l’últim ple municipal celebrat aquest passat dilluns.

El Pi insistia aquest dimarts, mitjançant un comunicat de premsa, exigint al delegat d’Esports, Artur Aguiló, que els clubs esportius puguin utilitzar novament els vestuaris de les diferents instal·lacions esportives que van ser tancades a causa de la pandèmia. La mesura, que va ser aixecada pel Govern fa ja diverses setmanes prèvia publicació en el BOIB, es manté en el cas concret de les instal·lacions esportives del municipi de Manacor. Aguiló, pel que sembla, hauria justificat el fet acollint-se a la normativa sanitària que així ho seguia recomanat.

A la denúncia que continuï impedint l’ús dels vestuaris, ara se suma el tancament del Parc de Na Molla i la negativa al fet que l’Auditori i el Teatre Municipal no hagin pogut set utilitzats per a determinades activitats escolars, segons va exposar el PP aquest dilluns en el ple municipal i en aquestes últimes hores en una nota de premsa. Segons la versió dels populars, ciutadans que practiquen activitats com la dansa, s’han vist obligats a desplaçar-se als teatres de Petra i Artà per poder dur-les a terme. Casualment, el mateix Auditori va acollir la setmana passada l’acte corresponent a l’edició d’aquest any del Reconeixement de Mèrits 2021 que anualment concedeix l’Escola Municipal de Mallorquí.

Per què no s’obri el Parc de na Molla a tota la ciutadania?, es demanen en el PP

També es demanen per què no s’obri el Parc de na Molla a tota la ciutadania? Denuncien que en aquest indret públic només hi poden accedir els participants dels horts urbans. Consideren que l’equip de govern de Manacor “està fent parts i quarts amb els ciutadans de Manacor. Si el Parc Municipal ja està obert, per què no el de na Molla?”, insisteixen.

Són tendència