Connect with us

Actualitat

Algaida promou una consulta entre els veïnats per a definir el futur model del mercat municipal

Algaida promou una consulta entre els veïnats per a definir el futur model del mercat municipal

Els interessats poden aportar el seu parer de forma telemàtica o presencialment a les oficines municipals

L’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, té la intenció d’implantar un nou model de Mercat Municipal a Algaida i Pina.

Per aquest motiu, i per tal de definir el futur dels mercats municipals i pensant amb les necessitats de millora o renovació, ha llançat una enquesta mitjançant la qual demana la col·laboració dels veïns i veïnes de la vila, placers, botiguers i col·lectius específics per iniciar aquest projecte amb la participació de tothom.

L’enquesta es pot emplenar telemàticament o presencialment a les oficines municipals.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Fires i Mercats, Margalida Fullana explica que aquesta consulta “va dirigida als placers, comerciants del poble i habitants del municipi d’Algaida amb l’objectiu de conèixer la seva opinió sobre el mercat actual i les seves aportacions de cara al futur d’aquesta mostra setmanal”.

“Els temps han canviat i amb la pandèmia encara hi ha hagut més canvis i és per aquest motiu que pensam que és important actualitzar els mercats municipals, adaptar-los a les noves necessitats i als nous temps sense que perdin la seva essència tradicional”, apunta Fullana.

En el mercat de divendres passat, l’Ajuntament d’Algaida ja va recollir un centenar d’enquestes. Hi foren presents Margalida Fullana; el president de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa, Manolo González i el tècnic Esteve Barceló.

“Els temps han canviat i amb la pandèmia encara hi ha hagut més canvis. És important actualitzar els mercats municipals, adaptar-los a les noves necessitats”, segons Margalida Fullana

Algaida promou una consulta entre els veïnats per a definir el futur model del mercat municipal

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Fires i Mercats, Margalida Fullana ha explicat que aquesta consulta “va dirigida als placers, comerciants del poble i habitants del municipi d’Algaida”.

Són tendència