Connect with us

Actualitat

Denunciades dues persones per acumular tot tipus de residus en un solar de Porreres

Denunciades dues persones per acumular tot tipus de residus en un solar de Porreres

Divers material de construcció i embarcacions i cotxes en desús, s’acumulaven al costat de dues naus situades als afores del poble

La Guàrdia Civil ha tramitat una acta de denúncia contra dues persones per acumular tot tipus de residus en un solar de Porreres. Se’ls acusa d’incomplir la normativa de residus, entre altres faltes.

Després de tenir coneixement d’una possible acumulació de residus sense tractar en una parcel·la rural de l’esmentat localitat, agents de la Guàrdia Civil a bord d’un helicòpter, van fotografiar les zones en s’on se sospitava que s’acumulaven els residus. Les imatges preses van servir per a confirmar la infracció mediambiental.

Dies despues, diversos agents especialitzats es van traslladar fins a la finca en qüestió on existeixen dues naus, una d’elles de material de construcció i una altra dedicada a l’hivernatge i emmagatzematge d’embarcacions nàutiques.

Una vegada en el lloc dels fets es va poder comprovar l’acumulació de residus de construcció i demolició i per un altre l’abandó d’embarcacions i vehicles en desús, per la qual cosa es van aixecar les corresponents actes de denúncies; la primera per l’incompliment a la normativa de residus i la segona per incomplir la normativa mediambiental, industrial i de llicència d’activitats, ja que els responsables no disposaven d’autorització administrativa per cap tipus de les activitats esmentades.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com