Connect with us

Vist a les xarxes

27 segons de rellotge va durar la “cimera” a peu dret i caminant de Sánchez i Biden

Feia una setmana que la Moncloa venia la trobada com una victòria política del president del govern espanyol

La polèmica de les últimes hores l’ha capitalitzada la trobada que havien de mantenir Pedro Sánchez i Joe Biden aquest dilluns i que la Moncloa feia una setmana que venia als mitjans de comunicació com una victòria política del president espanyol. Bé, finalment la trobada, si és que ho podem qualificar així, va quedar només en una salutació i un intercanvi breu de paraules mentre Sánchez i Biden caminaven per un passadís a la cimera d’aquest dilluns de l’OTAN.

Posteriorment, el president del govern espanyol va dedicar quatre vegades més temps a explicar la conversa amb Joe Biden que el que va durar la conversa pròpiament dita.

Sánchez va explicar que havien tingut temps de tocar molts temes: “Fixau-vos si ha donat de si la conversa, perquè hem estat parlant de reforçar llaços militars entre els Estats Units i Espanya, seguidament també hem conversat (jo en particular) sobre la situació a Llatinoamèrica i finalment l’he felicitat per l’agenda progressista”.

El cas és que la trobada tan anunciada entre tots dos va quedar en una conversa de passadís en què qui va parlar va ser sobretot Sánchez, no tant el president nord-americà. Pel que sembla, la Casa Blanca ni tan sols havia previst la trobada en qüestió a l’agenda oficial del president dels Estats Units.

La situació ha generat molts de mems i de comentaris a les xarxes socials. Per a tots els gustos i colors.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència