Connect with us

Esports

Demanen a l’Ajuntament de Manacor que permeti l’ús dels vestidors de les instal·lacions esportives municipals

El Pi Manacor ha demanat a diversos plenaris, per demanda de la comunitat esportiva, que els vestidors de les instal·lacions esportives municipals es puguin utilitzar novament, després de les mesures sanitàries acordades en el seu moment arran de la pandèmia. Fins al moment, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Manacor, Artur Aguiló, exposava, segons la nota difosa per la formació regionalista, que comptaven amb tots els utensilis i personal necessari per realitzar la desinfecció, però que per mor de la normativa sanitària encara no es podien utilitzar. Ara, aquesta situació ha canviat exposa El Pi, "ja que en el darrer BOIB es permet l'ús dels vestidors i les dutxes". El regidor d'El Pi a l'Ajuntament de Manacor, Jaume Mut, explica que "no entenem per què el regidor d'Esports no autoritza l'ús dels vestidors si la normativa ja ho permet. S'excusa en què els vestidors de Palma són més grossos que els de Manacor". El PI Manacor exigeix a l'Ajuntament de Manacor que permetí l'ús dels vestidors "tal com demanda la comunitat esportiva".

Jaume Mut, d’El Pi, assegura que “no entenem per què el regidor d’Esports no ho autoritza si la normativa ja ho permet”

El Pi Manacor ha demanat a diversos plenaris, per demanda de la comunitat esportiva, que els vestidors de les instal·lacions esportives municipals es puguin utilitzar novament, després de les mesures sanitàries acordades en el seu moment arran de la pandèmia.

Fins al moment, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manacor, Artur Aguiló, exposava, segons la nota difosa per la formació regionalista, que comptaven amb tots els utensilis i personal necessari per realitzar la desinfecció, però que per mor de la normativa sanitària encara no es podien utilitzar.

Ara, aquesta situació ha canviat exposa El Pi, “ja que en el darrer BOIB es permet l’ús dels vestidors i les dutxes”. El regidor d’El Pi a l’Ajuntament de Manacor, Jaume Mut, explica que “no entenem per què el regidor d’Esports no autoritza l’ús dels vestidors si la normativa ja ho permet. S’excusa en què els vestidors de Palma són més grossos que els de Manacor”. El Pi Manacor exigeix a l’Ajuntament de Manacor que permetí l’ús dels vestidors “tal com demanda la comunitat esportiva”.

Són tendència