Connect with us

Actualitat

“Les faltes de respecte de l’equip de govern a l’oposició són la tònica habitual dels plens de Felanitx”

"Els insults i les faltes de respecte de l'equip de govern cap a l'oposició són la tònica habitual dels plens de Felanitx"

La portaveu d’Unides Podem, Caterina Ramon, acusa al batle Monserrat, de no ser capaç de dirigir les sessions plenàries

“Ara mateix, els insults, la mala educació, les faltes constants de respecte de l’equip de govern cap a l’oposició i les irregularitats en la dinàmica ordinària del funcionament de les convocatòries, són la tònica habitual dels plens de l’Ajuntament de Felanitx”, ha denunciat la portaveu d’Unides Podem, Caterina Ramon.

Ramon acusa el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, de no ser capaç de dirigir les sessions plenàries. Aquest fet va fer que la portaveu d’UP decidís abandonar la sessió en senyal de protesta. Caterina Ramon argumenta la seva decisió, en el fet que el batle havia anunciat que s’iniciava del darrer punt de l’ordre del dia, el de precs i preguntes, quan la portaveu del PP, Catalina Soler, s’autoatorga la paraula per iniciar un debat amb la regidora del grup municipal socialista, Damiana Massutí, impedint d’aquesta manera que s’iniciés el torn de preguntes de l’oposició.

“Aquesta intervenció no estava a l’ordre del dia, i no era el lloc adequat per iniciar un debat a instància d’un membre de l’equip de govern, ja aquest és el temps de què disposen els portaveus de l’oposició per fer les preguntes a l’equip de govern per poder exercir la seva principal funció que és la de control sobre la gestió de l’equip de govern”, recorda Ramon.

Tot i les queixes del portaveu del PSIB-PSOE, Xisco Duarte, davant la situació creada i va provocar l’alteració habitual i ordinari del ple, Caterina Ramon acusa el batle “de no haver reconduït la situació i no permetre el debat iniciat per Soler per així poder iniciar el punt de l’ordre de dia, que ell mateix acabava d’anunciar”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència