Santanyí obri dues noves línies d’ajudes per a empreses i emprenedors
Connect with us

Actualitat

Santanyí obri dues noves línies d’ajudes per a empreses i emprenedors

Santanyí obri dues noves línies d’ajudes per a empreses i emprenedors

Van dirigides a negocis que s’han vist afectats per les restriccions derivades de la Covid-19

Tal com ja va succeir l’any passat, l’Ajuntament de Santanyí ha decidit prolongar un any més les ajudes dirigides al teixit empresarial del municipi davant les dificultats derivades de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. És per això que s’ha decidit crear dues noves línies d’ajudes per a empreses i emprenedors, dotades amb 329.978 euros i 80.000 euros, respectivament.

La primera de les ajudes va dirigida a aquells negocis que s’han vist afectats per les restriccions aprovades pel Govern el 2021 per aturar l’expansió de la crisi sanitària, així com a aquells que s’han vist especialment afectats per les conseqüències econòmiques d’aquesta crisi. Amb aquesta subvenció es persegueix compensar en la mesura del possible els danys econòmics que han experimentat una sèrie de sectors, com són el comerç, la restauració, les empreses de transport, taxistes i autoescoles, empreses de jardineria, instal·lacions esportives, agències de viatges, sales de ball, discoteques i espectacles, galeries d’art, i indústries manufactureres. Cada sol·licitant podrà rebre com a màxim 3.000 €, i s’ajustarà la quantitat a rebre en funció del nombre de demandes.

Aquesta línia d’ajudes rebrà una dotació de més de 300.000 euros amb aportacions a parts iguals de l’Ajuntament de Santanyí, el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears. La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta de poder seguir ajudant als negocis del municipi: “l’any passat vàrem destinar més d’un milió d’euros a ajudes al teixit empresarial del nostre terme. I com no podia ser d’altra manera, el 2021 havíem de continuar amb aquesta línia. Desitjam poder arribar al màxim de negocis i ajudar en la mesura que sigui possible, a superar la difícil situació que ens ha tocat viure”.

Tota la informació sobre aquestes ajudes es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Santanyí, a l’apartat Ajudes Covid-19

L’altra línia d’ajudes que s’obri, en aquest cas només amb aportació de l’Ajuntament, va dirigida a aquells que van emprendre un negoci en el municipi de Santanyí en els mesos previs a l’inici de la crisi sanitària, així com a aquells que han iniciat el seu projecte amb posterioritat. A més, s’entén com a activitat econòmica l’explotació d’una o més habitatges com lloguer de vacances. S’espera que aquests ajuts permetin mantenir l’activitat i consolidar el seu projecte al municipi. La quantia destinada a aquestes subvencions ascendeix a un import total de 80.000, amb un màxim de 2.000 euros per sol·licitant.

Tota la informació sobre aquestes ajudes es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Santanyí, a l’apartat Ajudes Covid-19, on hi ha penjades les bases de les convocatòries i les passes a seguir per demanar-les. La documentació necessària per a les sol·licituds es podrà presentar tant de manera telemàtica com de forma presencial a les oficines municipals de Santanyí, Cala d’Or i s’Alqueria Blanca, segons ha informat el mateix Consistori de Santanyí.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com