Connect with us

Vist a les xarxes

Proliferen les queixes en les xarxes socials pels preus abusius d’alguns bars de Palma

Proliferen les queixes en les xarxes socials pels preus abusius d'alguns bars de Palma

L’últim episodi ha estat denunciat aquest divendres a Twitter: copa de vi i un platet d’olives, 6, 70 euros

L’estiu és una època propícia per comprovar com alguns bars i restaurants sovint apliquen preus abusius, especialment quan parlam de terrasses. El darrer exemple el trobam novament a Palma, on una usuària de Twitter, @Tricafaldetes, ha fet públic aquest divendres el seu malestar després d’una visita a un dels bars històrics de la capital: el reobert Bar Cristal, situat a la plaça d’Espanya.

En una piulada, la pròpia afectada diu: “Divendres, acabes la feina i t’autoconvides a un vinet. Després d’aquest clau, tenc el sexe cobert per tot el cap de setmana”, i ha compartit una foto de la consumició i la corresponent factura (clau), acompanyat dels hashtags #NoTornaréBarCristal #OlivesAPreuDeCaviar.

La seva queixa ha provocat reaccions de tota mena entre altres usuaris. Un d’ells ha respost “A mi també em va passar. I aquesta setmana en un altre local ben igual. Som de sexe dur a pèl. Increïble lo dels preus en segons quines zones”.

Per la seva banda, @VicAve deia “Fa 2 mesos per aquest preu al mateix bar hi feies un variat (boníssim i acompanyat d’una bona panera de pa) i una cervesa (de botella) i et sobraven 30 cèntims. Ara ja no ens necessiten. Els refrescos han pujat un 50%. Després demanaran empatia. Una pandèmia els hi duria jo”. @jllbellón, ha aprofitat la queixa per referir-se als preus que apliquen les cafeteries de l’aeroport de Palma: “I què penses d’un cafè amb llet en tassó de cartó i paletina de fusta per 2,80 € a l’aeroport?. No et deixen passar res, emperò el clau que et foten és d’escàndol!!!. I aquest preu per aquest vi, és un robatori. S’havia de dir !“.

Altres usuaris creuen que els bars situats a la plaça d’Espanya, i més concretament el Bar Cristal, “són per guiris”, a l’hora que ho lamentava.

Cal recordar, l’episodi que també va provocar moltes reaccions de protesta a les xarxes protagonitzat per un establiment de la mateixa zona l’any 2019. Es tracta d’un bar anomenat Eloisa & Plaza de Almas que va cobrar el dia de Nadal de l’any en qüestió , 42,80 euros a uns clients per sis refrescs i una botella petita d’aigua. Cada consumició valia 6,50 euros.

Són tendència