Connect with us

Societat

Neix l’espai ‘Cafès Virtuals’

Neix l'espai 'Cafès Virtuals'

Una nova iniciativa que pretén afavorir el benestar emocional de les persones

El 16 de juny comença la primera sessió dels Cafès Virtuals per al benestar emocional a les Illes Balears. Aquesta activitat està emmarcada dins les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) del seu document Covid-19 intervencions recomanades en salut mental i suport psicosocial durant la pandèmia.

Els Cafès Virtuals són una estratègia de suport mutu no terapèutic, a través d’Internet i les noves tecnologies. La participació és oberta a qualsevol persona que vulgui compartir emocions, experiències i sentiments.

L’objectiu del cafè és generar un espai de reciprocitat entre les persones i formar una comunitat per minimitzar els efectes de la pandèmia sobre el benestar emocional a tota la població.

L’activitat sorgeix des de l’Oficina de Salut Mental dels Illes Balears, la Subdirecció Assistencial d’Humanització, el Servei d’Atenció a l’Usuari del Servei de Salut i el Grup de Treball per la Lluita Contra l’Estigma, en el qual participen representants interinstitucionals i entitats del tercer sector.

Les persones interessades a participar-hi s’hauran d’inscriure prèviament mitjançant el correu electrònic: cafesvirtualsib@gmail.com

Les persones que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a cafesvirtualsib@gmail.com. El participant rebrà l’enllaç per a la connexió a través de la plataforma Meet de Gmail. Es tindrà en compte l’ordre d’inscripció per a la participació. El Cafè Virtual es farà cada quinze dies, el primer i tercer dimecres, de 16.00 a 17.30 hores, a partir del 16 de juny de 2021.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com