Connect with us

Vist a les xarxes

Troben el cos d’una de les dues nines desaparegudes a Tenerife

Troben el cos d'una de les dues nines desaparegudes a Tenerife

Correspon a la major de les dues germanes, que són cercades des de fa setmanes

La pitjor de les hipòtesis sobre el final de les petites Anna i Olivia, d’1 i sis anys, que van desaparèixer el passat 27 d’abril a Tenerife després que el seu pare no les retornés a la seva mare a l’hora convinguda, s’ha confirmat aquest dijous a última hora del capvespre quan un vaixell de l’Institut Espanyol de Oceonografía, ha localitzat en el fons de la mar el cos sense vida de la major de les dues germanes.

Segons fonts de la recerca, el vaixell ha localitzat dues bosses en el fons de l’aigua. Una de les bosses estava buida i en l’altra s’ha trobat el cos d’Olivia Gimeno.

La Guàrdia Civil segueix amb el rastreig en la zona a la fi de localitzar el cos de la germana petita, que presumptament també està en el fons de la mar i que podria haver-se sortit de la bossa buida, i també el del seu pare.

Està sent una de les notícies més comentades en les xarxes socials en aquestes últimes hores, sota el hastag #Annayolivia.

La violència contra els fills, una forma de violència masclista

Utilitzar els fills per fer mal a la mare és un cas extrem de violència masclista, coneguda com violència vicària.

Les agressions contra els fills es poden produir amb violència física, psíquica o material, o bé negant-los la pensió alimentària, un fet que es considera “violència econòmica”, segons va sentenciar el Tribunal Suprem.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència