Connect with us

Actualitat

Algaida posa en marxa el segon torn de contractacions per al foment de l’ocupació

Algaida posa en marxa el segon torn de contractacions per al foment de l’ocupació

Amb la incorporació de 8 persones

L’Ajuntament d’Algaida va donar inici al segon torn del programa SOIB Reactiva 2020, promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per Fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

El municipi d’Algaida compta amb el finançament de 160.603,88 €, pressupost d’execució del projecte, que permet donar feina a un total de 19 persones, les quals estan en situació d’atur, i s’han repartit en dos torns de treball. El primer ja executat, els passats mesos, des de desembre fins abril. I aquest segon torn, des de maig fins setembre. Les tasques es desenvoluparan per un període de 4 mesos, en els perfils professional d’auxiliar administratiu, ordenança, peó de neteja i brigada.

Aquesta segona tongada de contractacions ha permès incorporar a 8 persones, de les quals 4 pertanyen a la línia 2 (dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, aturats de llarga durada); i 4 a la línia 3 (dirigida a la resta de desocupats de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid 19).

Són tendència