Connect with us

Actualitat

La residència de gent gran de Manacor prescindeix de la doctora negacionista, Marcela Rodríguez

La residència de gent gran de Manacor prescindeix de la doctora negacionista, Marcela Rodriguez

Malgrat que en el centre no es va declarar ni un sol cas de la Covid-19 durant els mesos durs de la pandèmia, segons la seva versió

La residència Sèniors de Manacor ha decidit prescindir dels serveis professionals de la doctora Marcela Ruth Rodríguez, que s’ha posicionat obertament en contra del procés de vacunació que s’està duent a terme.

Les seves reticències a les actuals mesures immunitzadores haurien estat la causa que haurien fet que els gestors del centre decidissin la setmana passada prescindir dels seus serveis mèdics.

Marcela Rodríguez, s’ha referit a la decisió adoptada pel centre assistencial de Manacor en declaracions en un mitjà anomenat madridmarket.es. Defensa la seva labor professional durant aquests últims mesos en la residència, dient que durant tota la pandèmia no es va diagnosticar ni un sol cas de contagi entre els usuaris. Des de la direcció del centre li van respondre que aquesta situació s’havia produït “fruit de la bona sort”, segons declara ella mateixa en aquesta entrevista.

Defensora del diòxid de clor, diu no considerar-se negacionista, més aviat ‘aclaracionista’. Posa en dubte que es posin les vacunes a tothom. “Si els metges que diuen que les vacunes seran la panacea, que curaran a tots, que ho demostrin en un debat obert, jo faig un pas enrere, dic que m’he equivocat…, però no hi ha bases científiques que demostrin el contrari”, manté.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència