Connect with us

Actualitat

Localitzada a Llucmajor una dona amb una Ordre Europea de Detenció

Havia fugit de França l’any 2019, amb una menor de deu anys, després d’acusar el pare d’abusos sexuals

Agents de la Policia Nacional van arrestar la setmana passada a una dona francesa 43 anys d’edat per una Ordre Europea de Detenció (OEDE) dictada per un jutjat del seu país, per endur-se’n a la seva filla sense permís del pare de la nina. La dona estava amagada amb la menor des de 2019.

El dimarts de la setmana passada va ser quan es va rebre l’OEDE sobre la persona en qüestió per un presumpte delicte de sostracció de menors, a través del Grup de Fugitius de la Comissaria General de la Policia Nacional, els agents es van desplaçar fins al municipi de Llucmajor on les recerques apuntaven que podria trobar-se la sospitosa.

Una vegada en el lloc, els agents la van localitzar al carrer, per la qual cosa van procedir a la seva detenció en compliment de les instruccions policials europees. La nina no es trobava amb ella i la dona es va negar a revelar on es trobava.

Després de la detenció per part del Grup de Delinqüència Internacional de Palma, la detinguda ha estat posada a disposició judicial davant l’Audiència Nacional.

Són tendència