Connect with us

Vist a les xarxes

Sanitat dóna ‘barra lliure’ als territoris perquè decideixin l’hora de tancament dels locals d’oci nocturn

Catalunya decideix que les discoteques i locals d'oci nocturn puguin tornar a obrir

L’última proposta aprovada permet obrir fins a les 02.00 de la matinada, podent ampliar-se en funció de l’evolució de les dades epidemiològiques de cada lloc

El Ministeri de Sanitat ha presentat aquest dimescres als respectius responsables sanitaris de les comunitats autònomes una nova proposta de mesures contra el coronavirus per la qual es podria ampliar l’horari de l’oci nocturn si la situació epidemiològica de cada territori ho permet.

Així, en aquesta proposta es proposa permetre als locals i discoteques obrir fins a les 02.00 de la matinada, podent ampliar-se en funció de l’evolució de les dades epidemiològiques que hi hagi en cada moment.

Per tant s’entén que si les campanyes de vacunació van a bon ritme i no es produeixen rebrots, cadascun dels territoris tindran ‘barra lliure’ per a poder decidir quan s’acaba la festa.

Per tant, aquesta nova mesura d’obligat compliment acaba amb l’anterior, que va ser publicada dissabte passat en el Boletín Oficial del Estado i que va provocar les protestes d’alguns territoris. Aquesta vegada, sembla que ha existit unanimitat en l’acord, ha excepció del País Basc que no ha volgut participar en la votació.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència