Connect with us

Oci i Cultura

Perilla l’execució de la nova Facultat de Belles Arts a l’edifici del Sindicat de Felanitx, segons el PP

Perilla l'execució de la nova Facultat de Belles Arts a l'edifici del Sindicat de Felanitx, segons el PP

Acusen al Consell de Mallorca de deixar perdre 2 milions d’euros que s’haurien d’haver destinat a la reconversió de l’edifici

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca,  Llorenç Galmés, i la portaveu del PP de Felanitx, Catalina Soler, han retret aquest dimecres a la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, la pèrdua de 2 milions de euros que s’haurien d’haver a la reconversió de l’edifici des Sindicat en la nova Facultat de Belles Arts. Els populars acusen al govern insular “d’incumplir el conveni d’inversions estatutàries”.

Soler ha incidit en que “des de l’ equip de govern de l’ Ajuntament (PP – Pi) i del Grup Popular al Consell n’ hem fet els deures al respecte, ara són els altres partits que els han de fer”. En aquest sentit, s’ ha demanat si “en saben qualque cosa els senyors Duarte (PSOE) i Mestre (Bloc per Felanitx) de la pèrdua de 2.000.000 d’euros per part del Consell de Mallorca pel Sindicat?”.

El portaveu del Grup Popular al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha explicat i lamentat que “Mallorca es pot perdre la Facultat de Belles Arts per la irresponsabilitat política de  Cladera”. Galmés ha argumentat que “als pressupostos del Consell no hi ha partida pel projecte i fins i tot ens votaren en contra de  la nostra esmena precisament per a que hi hagués partida i ara ho estan apadaçant tot llevant doblers que se podrien destinar al sector cultural de l’illa; si haguéssin fet les coses com toca i a temps podrien disposar dels 2 milions d’euros”, ha declarat.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència