Connect with us

Actualitat

Només vuit negocis (7 comerços i 1 bar) s’han adherit a la campanya de bons per consum de Llucmajor

Només vuit negocis (7 comerços i 1 bar) s'han adherit a la campanya de bons per consum de Llucmajor

MÉS per Llucmajor qualifica de “nefasta” la gestió de la iniciativa de promoció comercial i empresarial post Covid-19

Només vuit negocis (7 comerços i 1 bar) del terme municipal de Llucmajor s’han adherit a la campanya de bons per consum posada en marxa per l’Ajuntament de Llucmajor.

Aquest fet ha estat qualificat de “fracàs absolut” per part de MÉS per Llucmajor quan consideren que “és una iniciativa que hauria d’haver esdevingut essencial per a no només la dinamització econòmica del municipi sinó també social”. Aquesta formació política recorda que “l’equip de govern, amb la regidora Naomi Getino (C’s) al capdavant, arribà tard i aquesta iniciativa es féu gràcies a una moció aprovada pel ple de l’Ajuntament de Llucmajor i que presentà la nostra formació davant la paràlisi del pacte. Cal recordar que el pacte de Llucmajor hi destinà 300.000 euros quan la nostra formació demanava que es dotés amb 800.000 euros”.

Per a MÉS per Llucmajor, “el fet que s’hi hagin adherit només vuit comerços demostra la manca d’empenta i la desídia de l’equip de govern en promoure i difondre de forma satisfactòria aquesta iniciativa entre tots els agents econòmics interessats i afectats. Una altra prova evident de la mala gestió, coordinació i iniciativa és que a dia d’avui la campanya de bons encara no s’ha donat a conèixer a les xarxes socials ni tampoc a la web municipal quan començà dia 4 de juny i acaba dia 4 de juliol”.

ÈXIT DE LA INICIATIVA EN ALTRES POBLES

Recorden que iniciatives d’aquest tipus, dutes a terme en altres municipis, molt similars en aspectes econòmics, territorials i demogràfics a Llucmajor, com és el cas de Manacor, la proposta va obtenir una important resposta social en tots els àmbits.

També fan esment a la campanya d’impuls comercial d’Alcúdia on s’hi adheriren 57 comerços, mentre que a Calvià  s’hi sumaren 230 negocis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència