Connect with us

Actualitat

Rescaten a un home que volia llevar-se la vida a la platja de Cala Bona

Els casos de contagi entre el personal sanitari provoca falta d'infermeres a l'Hospital de Manacor

El succés es va produir ahir horabaixa després de que un veïnat alertés a la Policia Local

Agents de la Policia Local de Son Servera rescataran aquest passat dimarts a un home de 23 anys que es va endinsar a la mar a la platja de Cala Bona amb la intenció de llevar-se la vida. El succés es va produir ahir horabaixa, després que un veïnat alertés a la Policia Local que hi havia un home al carrer que anava colpejant el mobiliari urbà, bicicletes i altres objectes que trobava al seu pas.

La policia es va dirigir al lloc dels fets i el jove, en veure els agents, sense motiu aparent i completament vestit, es va llançar cap a la mar endins. Davant la impossibilitat que els serveis d’emergència especialitzats arribassin a temps, els agents, amb l’ajuda d’un veïnat que els va oferir la seva embarcació, rescataren l’home. Així i tot, finalment la Policia Local de Son Servera va haver de mobilitzar la seva pròpia embarcació, ja que el jove es va negar a pujar a la barca de pesca.

En un primer moment l’home va insistir que volia morir i va forcejar amb els agents, els quals varen haver de reduir-lo i engrillonar-lo per tal de salvar-lo. Una vegada a terra, el jove va ser traslladat sota custòdia policial a l’Hospital de Manacor perquè fos assistit i valorat pels serveis mèdics davant la possibilitat que sofris algun tipus de trastorn psiquiàtric.

Va ser traslladat sota custòdia policial a l’Hospital de Manacor perquè fos assistit i valorat pels serveis mèdics davant la possibilitat que sofris algun tipus de trastorn psiquiàtric.

Són tendència