Mig món es queda sense internet
Connect with us

Vist a les xarxes

Mig món es queda sense internet

Segons apunten diverses fonts, el motiu ha estat provocat per una errada a un macroservidor

L’incident s’ha produït aquest dimarts i no s’ha prolongat més enllà d’una hora. Però l’incident ha fet que molts usuaris no poguessin accedir durant una bona estona a molts serveis d’internet, com xarxes socials, pàgines web o aplicacions de xat. El motiu: una caiguda massiva de totes aquestes plataformes.

Milions de persones s’han trobat amb un error de connexió quan han intentat entrar a la seva pàgina web preferida, perquè el servei que volien consultar tenia problemes amb els seus propis proveïdors. Segons reflecteix el portal Downdetector, a les 12 del migdia hi havia molts serveis inactius a escala mundial, com Twitch, Spotify, Google, Amazon, PayPal, Pinterest i Telegram.

Segons indica el mateix portal informatiu, l’incident ha estat provocat per una errada en el servei del macroservidor Fastly. Es tracta d’un servei de catxés. El que fa això és proveir pàgines web prèviament emmagatzemades des dels seus servidors, per tal que no s’hagin de tornar a carregar des de zero, amb la finalitat de no col·lapsar els servidors on hi ha el contingut original. Això, a la vegada, permet que els usuaris tinguin accessos més ràpids a les pàgines d’internet en condicions normals.

ÚLTIMES NOTÍCIES

L’OPINIÓ DELS NOSTRES LECTORS

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com