Connect with us

Actualitat

Son Servera imparteix cursos d’educació viària en els col·legis del municipi

Son Servera imparteix cursos d'educació viària en els col·legis del municipi

La Policia Local ha organitzat jornades en el col·legis Jaume Fornaris i Na Penyal

La Policia Local de Son Servera ha realitzat aquests dies cursos de formació viària entre l’alumnat de primària dels col·legis públics Jaume Fornaris i Na Penyal. «Tots els grups s’han mostrat molt receptius i participatius amb la iniciativa», ha explicat Bernat Monserrat, policia tutor del municipi i un dels agents que han duit a terme la formació juntament amb un agent amb formació específica en matèria de seguretat vial.

A través del joc i les explicacions dels agents, els més petits han començat a familiaritzar-se amb la seguretat viària, amb l’objectiu d’ensenyar els criteris bàsics sobre seguretat viària i conèixer les principals normes de comportament a l’hora de circular per la ciutat, sigui en un vehicle o com a vianants. La intenció d’aquestes activitats és la prevenció i el foment de les bones actituds en la carretera des de petits.

A més, els alumnes han pogut posar en pràctica tot allò que han après, ja que els agents s’han encarregat de muntar diversos circuits que simulaven els carrers del poble amb les normes i senyals, i amb les seves bicicletes i monopatins han pogut simular la conducció.

Des de la Regidoria de Policia, impulsora de la iniciativa, activitats de formació com aquesta «suposen un valor afegit a la formació dels infants i a més els prepara per ser respectuosos amb la seguretat viària i entendre la importància que mereix aquesta matèria.» explica Sergio Valbuena, regidor de l’àrea.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com