Connect with us

Actualitat

Comencen les obres del nou centre de dia de Cala d’Or

Comencen les obres del nou centre de dia de Cala d'Or

L’equipament té un cost d’1 milió d’euros que assumeixen a parts iguals la Conselleria d’Afers Socials i Esports i l’Ajuntament de Santanyí

Es tracta d’un equipament pressupostat en 1 milió d’euros, que assumeixen a parts iguals la Conselleria d’Afers Socials i l’Ajuntament de Santanyí, i té un termini d’execució de l’obra de 12 mesos.

“Des de la Conselleria d’Afers Socials teníem molt clar que els centres de dia són un dels serveis que han d’anar creixent. Ho hem fet cada legislatura i aquesta no podia quedar al marge, sempre al servei de les persones. És una feina de col·laboració institucional, que és el que s’ha de fer des de les administracions públiques’, ha dit la consellera Fina Santiago.

Per la seva part, la batlessa Maria Pons ha destacat que “vàrem oferir aquest solar a la Conselleria perquè fos un centre de dia i tot d’una ens varen confirmar que era un projecte que es podia dur endavant. La població de Cala d’Or fins ara no era molt major però ara ja hi ha un gruix de persones per a qui és necessari. Amb el centre de dia de l’Alqueria Blanca, aquest de Cala d’Or pot complementar els 13 nuclis de població que té el terme de Santanyí.”

L’empresa adjudicatària de l’obra és Aitana Actividades de Construcciones y Servicios, que ja ha començat les feines de desbrossament i neteja dels terrenys i l’excavació per a preparar la cimentació.

El nou centre destinat a persones majors amb dependència comptarà amb 30 places que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

L’emplaçament és a dos solars del carrer dels Molins de Cala d’Or que sumen una superfície total de 1.082 metres quadrats i tendrà una superfície construïda de 540 metres quadrats.

El nou centre destinat a persones majors amb dependència comptarà amb 30 places que s'integraran a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència.

El nou centre destinat a persones majors amb dependència comptarà amb 30 places que s’integraran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència