Connect with us

Societat

El Govern no contempla l’obertura immediata de l’oci nocturn a Balears

A l’espera que el BOE publiqui les noves mesures anunciades per Sanitat, alguns territoris estan disposats a fer cas omís a l’acord de l’últim Consell Interterritorial

Deu mesos després de la seva clausura, els locals d’oci nocturn de tot l’estat podran reobrir fins a les 3 de la matinada (en les zones de menys risc) mentre que els d’hostaleria podran fer-ho fins a la 1.

Així ho va aprovar aquest dimecres el Consell Interterritorial de Salut. No obstant això, hi ha diversos territoris que s’han mostrat contràries a aquesta mesura. La més bel·ligerant, Madrid. També Andalusia, Catalunya, Euskadi o Galícia han expressat públicament la seva disconformitat.

Pel que fa a Balears, el Govern defensa poder aplicar mesures més restrictives, “en funció de la desescalada de la comunitat”, que les acordades en el Consell Interterritorial de Salut, i no contempla l’obertura immediata de l’oci nocturn, una qüestió en la qual estan “tractant en diferents fòrums de consulta”.

La consellera de Salut, Patricia Gómez, manté que el Govern continua “apostant per una desescalada lenta” i ha recordat que l’oci nocturn és “considerada una de les activitats de més risc”.

La consellera recordava aquest dijous que el Consell de Govern d’aquest divendres ja “permet una flexibilització molt important de moltíssimes mesures” -com l’obertura de bars i restaurants, tant interiors com exteriors fins a les 00 h-, però que necessiten “15 dies d’avaluació i no fer una obertura absoluta, total i ràpida”. Cal recordar, que Balears compte ara mateix amb una incidència de les més baixes del conjunt de l’estat, 38,5.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència