Connect with us

Vist a les xarxes

Aviat podràs fer servir WhatsApp en quatre dispositius al mateix temps

WhatsApp bloquejarà els usuaris que enviïn spam, missatges automàtics o que suplantin la identitat d’una persona

Una de l’altre de les novetats és que tindràs accés al servei de missatgeria sense disposar d’internet des del mòbil

El portal WABetaInfo, especialitzat amb el servei de missatgeria WhatsApp, ha avançat en les xarxes algunes novetats que ben aviat podrem utilitzar.

La més important és que podrem tenir obert WhatsApp a més d’un dispositiu en el mateix moment. Fins ara es podia fer amb un mòbil i un ordinador, o mitjançant un truc especial per tenir-lo a dos mòbils. Però d’aquí a poc temps podrem obrir la mateixa sessió de WhatsApp fins a quatre dispositius de forma simultània i les converses se sincronitzaran en temps real.

És una de les novetats que s’espera que arribin d’aquí a un parell de mesos en fase de proves. Una altra és que no serà necessari tenir accés a internet des del mòbil. És a dir, amb la connexió de l’altre dispositiu, sigui un ordinador o una tauleta, ja serà suficient.

Missatges que desapareixeran una vegada llegits

També hi haurà canvis amb els missatges temporals: es podran activar a tots els xats a la vegada i, en últim lloc, s’inclourà la funció d’eliminar els missatges, les fotografies i els vídeos automàticament quan el receptor els hagi vist una vegada.

Són tendència