Connect with us

Comunitat

Primer cap de setmana sense toc de queda

Preocupen les possibles concentracions de joves davant el primer cap de setmana sense toc de queda

La majoria dels municipis, principalment costaners, han habilitat un dispositiu policial especial per a evitar la celebració de ‘botellots’

Els municipis de Mallorca afronten el primer cap de setmana sense toc de queda. Aquesta circumstància ha generat preocupació en la major part dels ajuntaments de l’illa, davant la possibilitat que puguin produir-se importants concentracions de persones, principalment en aquells nuclis costaners.

Aquesta preocupació s’ha vist accentuada en aquestes últimes hores, després que aquesta passada nit s’hagin viscut veritables ‘macrobotellots’ en la zona de la platja de Palma, amb una majoritària presència de turistes. Amb la finalitat d’evitar la propagació d’aquesta mena de situacions, la majoria dels ajuntaments han habilitat un dispositiu policial especial amb la finalitat de poder fer front a aquest tipus situacions, en cas que es produeixin.

Pel que respecta als municipis de l’interior de Mallorca, cal recordar que en ple estat d’alarma en alguns indrets com Petra o Manacor es va fer necessària la intervenció de la Policia Local i Guàrdia Civil davant la concentració de joves en punts allunyats del nucli urbà. No es descarta que aquest tipus de situacions puguin repetir-se aquest pròxim cap de setmana, en plena pandèmia però ja sense toc de queda.

Els responsables polítics municipals, així com les autoritats sanitàries, fan una crida a la ciutadania en general perquè es mantinguin les mesures preventives recomanades malgrat l’aixecament de determinades restriccions després de la resolució feta publica aquest passat dijous pel Tribunal Suprem.

Aquesta preocupació s’ha vist accentuada en aquestes últimes hores, després que aquesta passada nit s’hagin viscut veritables ‘macrobotellots’ en la zona de la platja de Palma, amb una majoritària presència de turistes

Foto:IB3.

Són tendència