Connect with us

Vist a les xarxes

El Regne Unit manté que viatjar a Balears “no és segur”

Mor una dona a l'interior d'un avió minuts abans d'enlairar-se a l'aeroport de Son Sant Joan

L’Executiu insta els britànics a no viatjar als destins classificats com a “ambre”, entre els quals figura Espanya, a pesar que el desplaçament no està prohibit

Malgrat les especulacions dels últims dies sobre la possible inclusió d’illes turístiques com és el cas de Balears en la “llista verda”, el govern britànic ha decidit no agregar ara per ara cap territori a aquesta categoria, segons ha informat aquest dijous la BBC.

L’Executiu britànic està especialment preocupat per la possible importació de variants del coronavirus que puguin mostrar una certa resistència contra les vacunes.

L’avanç de la variant Delta, detectada per primera vegada a l’Índia, més contagiosa que la predominant fins ara al Regne Unit, ha posat en dubte en els últims dies el full de ruta per a la desescalada del govern de Boris Johnson, que preveu retirar totes les restriccions contra la pandèmia el pròxim 21 de juny.

L’Executiu britànic insta els seus ciutadans a no viatjar als destins classificats com a “ambre”, entre els quals figura Espanya, a pesar que el desplaçament no està prohibit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència