Connect with us

Oci i Cultura

Shaneze Sibille guanya el XIX Concurs de Cartells dels Cossiers de Manacor

Shaneze Sibille guanya el XIX Concurs de Cartells dels Cossiers de Manacor

Aquest dimecres va tenir lloc l’acte d’entrega dels premis als alumnes participants

Per dinouè any consecutiu l’Escola Municipal de Mallorquí ha convocat el Concurs de Cartells dels Cossiers, que va adreçat a alumnes escolaritzats al municipi de Manacor. L’objectiu del concurs és donar a conèixer aquesta dansa ritual del municipi i alhora convertir el treball guanyador en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers amb motiu de les Fires i Festes de Primavera.

La guanyadora de l’edició d’enguany, d’un total de 14 cartells presentats, ha estat Shaneze Sibille, alumna de 4t d’ESO de la Rafa Nadal School. Les dues finalistes han estat Maria Barceló Tous, del mateix centre i curs, i Yamila Jiménez Macañones de 3r d’ESO de l’IES Porto Cristo. Els premis consisteixen en 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.

Aquest dimecres va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis al Molí d’en Beió, seu de l’Escola Municipal de Mallorquí, amb l’asssitència del batle de Manacor, Miquel Oliver, el delegat de l’Escola, Sebastià Llodrà i del regidor Sebastià Nadal, que han donat les gràcies a tots els participants.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència