Connect with us

Vist a les xarxes

La ‘tripleta’ de na Prohens, segons Joan Llodrà

La 'tripleta' de na Prohens, segons Joan Llodrà

Amb el Hat Bar, l’establiment que va popularitzar la presidenta Armengol, l’estil Ayuso i la camiseta de MÉS+Esquerra de Manacor

El retorn a la política insular de Marga Prohens, que substituirà a Biel Company al capdavant dels populars de Balears, no ha passat desapercebut. Va donar peu a nombrosos comentaris, de tota mena, poc després que es divulgués la seva posada en escena, per molts i diversos motius.

El polític manacorí, Joan Llodrà, ha tingut una enginyosa manera a Twitter de referir-se al fet protagonitzat per la política de Campos, fent ús d’un ‘mem’ i acompanyat del següent text: “Na Marga Prohens va encertar amb una triple tria ben icònica: el lloc, d’Armengol; la caçadora, d’Ayuso i la camiseta, de MÉS+Esquerra Manacor”.

En la camiseta figura estampada una imatge on es pot veure a l’actual batle de Manacor, Miquel Oliver, acompanyat de Maria Francesca Mas, Cristina Capó, el regidor Sebastià Llodrà i el mateix Joan Llodrà, celebrant els resultats electorals obtinguts pel pacte MÉS+Esquerra en les eleccions municipals del 2015, amb una estelada.

La piulada, que reparteix pulles de dreta a esquerra, ha provocat moltes reaccions i el muntatge en qüestió ha estat molt compartit mitjançant l’aplicació de missatgeria WhatsApp, sota el lema ‘Manacor, sempre de moda’.

Són tendència