Connect with us

Oci i Cultura

Eduard Iniesta presenta el seu darrer disc “Trajecte Animal” a l’Auditori de Porreres

Eduard Iniesta presenta el seu darrer disc "Trajecte Animal" a l'Auditori de Porreres

El pròxim dissabte, 12 de juny (20 hores) en el marc del Barnasants, el festival de música d’autor

El músic català Eduard Iniesta actuarà a l’Auditori de Porreres el dissabte 12 de juny a les 20:00 h en el marc del Barnasants, el festival de música d’autor. El músic barceloní presentarà a Mallorca les cançons del seu darrer disc, Trajecte Animal (Discmedi, 2020), que va publicar en plena pandèmia. És la primera vegada que Iniesta tocarà a Mallorca amb el seu propi projecte.

Trajecte Animal, una experiència musical total

Compositor prolífic i guitarrista virtuós, Eduard Iniesta està considerat com un referent de la música d’arrel mediterrània. A llarg de la seva dilatada trajectòria artística però, ha aprofundit també en els terrenys de la música clàssica, la cançó d’autor, el blues i el rock i, per tant, la seva música és la reunió de tots aquests estils. A Trajecte Animal, el seu desè treball, presenta 9 cançons directes, de so punyent, on destaquen les particularitats de la seva música com l’emotivitat, l’elegància i l’originalitat. Eduard Iniesta estarà acompanyat del seu germà Xavier a l’harmònica i segones veus amb qui signa aquest treball.

Les entrades pel concert del dissabte 12 de juny a l’Auditori de Porreres estan ja a la venta a 10€ (anticipada) i 12€ (taquilla).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència