Connect with us

Vídeos Recomanats

L’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor reconeix a Dàmaris Gelabert

Per la tasca a favor de la transmissió del català

L’Escola Municipal de Mallorquí concedirà el proper dijous 10 de juny el Reconeixement de Mèrits a Dàmaris Gelabert, pedagoga i musicoterapeuta coneguda sobretot per ser autora i cantant de cançons infantils. L’acte del Reconeixement de Mèrits tindrà lloc a les 19 h a l’Auditori de Manacor i les entrades, gratuïtes, es podran recollir a partir de dia 3 de juny en horari de taquilla, que es pot consultar al web www.teatredemanacor.cat.

El Reconeixement de Mèrits d’aquest 2021 és obert a les famílies que vulguin anar a l’Auditori a reconèixer Dàmaris Gelabert i manifestar-li l’entusiasme de Manacor respecte de la seva música. “Ens fa molta il·lusió que els infants de Manacor puguin venir a demostrar-li la seva estima i admiració”, assegura la directora de l’Escola de Mallorquí, Margalida Rosselló.

El Reconeixement de Mèrits 2021 a Dàmaris Gelabert va aprovar-se el passat mes de març a proposta del claustre de professors. L’Escola cada any atorga el Reconeixement de Mèrits a persones o col·lectius que han destacat per la seva fidelitat a la llengua catalana, i per la protecció i transmissió d’alguna faceta del nostre llegat lingüístic i cultural.

Dàmaris Gelabert ha publicat 16 discos i 200 cançons i és l’artista que, cantant en català, té més visualitzacions de tots els estils i gèneres musicals. El seu canal de YouTubre supera els 2,7 milions de subscripcions, i té més de 373 milions de reproduccions només al videoclip d”Els mosquits’. La cantant catalana és un referent del moviment contemporani de la música infantil i ha aconseguit omplir cases i escoles de tot el món amb autèntics himnes en llengua catalana, com ‘Bon dia’, ‘Les vocals’ o ‘Els mosquits’. A més, ha demostrat que les cançons són una eina pedagògica bàsica a les aules per a la transmissió de la llengua i que com a forma de comunicació que prové de les emocions i l’afectivitat, s’integra molt més i queda a la memòria per sempre.

Dàmaris Gelabert també dur l’espectacle ‘Dàmaris: Sóc feliç’ dia 11 de juny a les 19 h a l’Auditori de Manacor. L’espectacle, una història sobre allò que ens fa feliços, té una durada de 60 minuts i les entrades es poden comprar al web del Teatre Municipal www.teatredemanacor.cat

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2021 defrancdigital.com