Connect with us

Actualitat

El Comib estudiarà expedientar a la doctora negacionista de Manacor, Marcela Ruth Rodríguez

El Comib tractarà l'obertura d'un possible expedient sancionador contra la doctora negacionista de Manacor, Marcela Ruth Rodríguez

Després d’haver participat aquest dijous en una protesta contra el procés de vacunació en la plaça d’Espanya de Palma

Ho avança aquest divendres Diario de Mallorca. I és que el Col·legi de Metges de Balears (Comib), tractarà la setmana que ve en la seva junta permanent, si s’obri o no un expedient sancionador contra Marcela Ruth Rodríguez, facultativa que exerceix a Manacor i que aquest passat dijous va qüestionar l’eficàcia de les vacunes en una protesta convocada per negacionistes de la pandèmia en la plaça d’Espanya de Palma.

Aquesta mateixa professional sanitària, a finals de l’any passat, mitjançant un escrit remès a un mitjà local, mostrava les seves discrepàncies amb el confinament perimetral que en el seu moment va decretar la Conselleria de Salut en el nucli urbà de Manacor. Denunciava que la decisió obeïa més a raons polítiques que sanitàries.

Aquesta opinió va ser durament rebatuda en un escrit de resposta per més de 20 professionals sanitaris que exerceixen a l’Hospital de Manacor.

A continuació pot llegir l’escrit de resposta a la doctora Marcela Ruth Rodríguez.

Carta oberta a la Dra. Marcela Ruth Rodríguez Caballero

Són tendència