Connect with us

Esports

Presentada la dècima edició del Total Tri Mallorca de Cala Millor

Presentada la dècima edició del Total Tri Mallorca de Cala Millor

La prova esportiva es disputarà el pròxim 6 de juny

L’Auditori de sa Màniga ha estat aquest divendres l’escenari de la presentació oficial de la dècima edició de la Total Tri Mallorca de Cala Millor. El triatló internacional comptarà com cada any amb tres distàncies: la half, olímpic i small.

Per ara, ja s’han inscrit gairebé 500 esportistes a la prova de referència a la comarca del Llevant que se celebrarà el pròxim 6 de juny, el nombre màxim de participants. Aquest és un dels triatlons més importants de l’illa, ja que reuneix triatletes de diferents parts del món.

La natació es realitza a la platja Cala Nau, el circuit de bicicleta és variat i la carrera a peu és pla i al costat de la mar, un atractiu més per a la competició.

Després que l’any passat s’hagués de suspendre per mor de la Covid-19, enguany, la cita torna amb més ganes que mai.

Els participants a la distància olímpica hauran de nadar 1.500 m, el de la half 1.900 i el de la small 500 m. Pel que fa a en bicicleta els olímpics faran 40 km, els half 90 km i els small 45 km. Finalment, a la prova de córrer, els olímpics hauran de fer 10 km, els half 21 km i finalment els small, 5 km.

Ja s’han inscrit gairebé 500 esportistes a la prova de referència a la comarca del Llevant

A la presentació hi han assistit representants municipals dels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar i els organitzadors de l’esdeveniment, Jaume Riera i Antoni Puigròs, responsables del Club Triatló de Manacor.

La prova suposa un al·licient per la destinació turística de Cala Millor, ja que per una part, permet que sigui conegut arreu del món per la seva oferta esportiva i per l’altra, suposa una empenta per as hotelers, ja que molts dels participants s’hostejaran als hotels de la zona.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència