Connect with us

Actualitat

La societat Majolaperla es fa amb el control de Majorica per 12,3 milions d’euros

El jutge rebutja que Majorica sigui adjudicada a la societat Majolaperla

La proposta econòmica presentada pel grup francès, finalment, ha estat un 40% superior a l’oferta inicial

Majolaperla, ha estat la companyia adjudicatària en el concurs de creditors de Majorica, convertint-se, així, en la nova propietària de la històrica companyia de perles de Manacor. El jutge instructor del cas ha donat a conèixer aquest dijous la seva decisió, després de més de cinc mesos de deliberacions. El projecte presentat per Majolaperla ja estava posicionat com l’opció més viable i avantatjosa tant social com econòmicament per al futur de l’empresa i els seus treballadors de les cinc propostes presentades.

El projecte empresarial concebut per Majolaperla està orientat a recuperar la viabilitat de la companyia i reflotar una marca històrica en l’àmbit de la bijuteria, mantenint l’essència mallorquina que caracteritza a la companyia i recuperant el posicionament en el mercat, segons la nova empresa.

La proposta econòmica presentada pel grup Majolaperla ascendeix a 12,3 milions d’euros, un 40% a l’oferta presentada en un primer moment, i un 25% superior a la segona oferta que aspirava amb fer-se amb el control de l’empresa perlera. La proposta escollida preveu conservar 161 llocs de treball, 65 més dels previstos en un primer moment, la qual cosa suposa un 89% del nombre de treballadors totals.

A més, l’oferta de Majolaperla inclou el manteniment de les dues botigues icòniques de la marca situades a Manacor i Porto Cristo, així com els punts de venda principals de la companyia. La proposta inclou també un pla d’inversió a l’illa per un valor de 800.000 euros.

L’oferta gunyadora de la subhasta es compromet a mantenir les dues botigues icòniques de la marca situades a Manacor i Porto Cristo

Són tendència